Manifesteren door Genieten

Manifesteren door Genieten ….. Dat klinkt vaag, I know, maar luister….want dit is veruit de leukste en makkelijkste manier om dingen te manifesteren in je leven! En de meest wonderlijke. Ik zal het uitleggen aan de hand van een recente manifestatie in mijn leven.

Ik was in de meivakantie in Middelburg omdat mijn dochter een aantal nachtjes mocht logeren op de camping bij een schoolvriendinnetje. Ik bracht haar met de trein en als je daar dan toch bent… En zo liep ik de toerist uit te hangen in Middelburg, in mijn eentje. Ik ging naar een museum. At een heerlijk chocoladetaartje in een heel tuintje van een restaurant. En ik voelde een prettige vibe die ik kende van vroeger, toen ik alleen op pad was in Seatle, in London …

“Ik vind dit echt heel fijn! Ik heb dit gemist, ik zou dit vaker moeten doen!

En op deze manier werkt wensen het beste, dat je eigenlijk niet eens doorhebt dat je iets wenst … Het werkt omdat je er niet krampachtig over bent en je in de energie zit van datgene wat je wenst. Ik kon die vibe voelen! Het is “Manifesteren door genieten”. Je hoeft niet met je hoofd een wens te formuleren. Het is helemaal opgaan in het gevoel. Je hele lichaam roept dan “meer van dit alsjeblieft” richting het universum/god/godin/helpers/natuur/vul-jouw-hogere-macht-maar-in.

Ik heb die middag in Middelburg niet bewust gedacht aan het plannen van een reis, om echt werk te maken van die wens, maar door het genot dat ik voelde zal ‘t universum hebben gedacht:

Laten we haar maar meer van dit geven’

Nog geen week later kreeg ik namelijk ineens een kans om naar Hongarije te gaan vanuit het vrouwennetwerk waar ik lid van ben en coördinator! Ik kreeg de vlucht, één overnachting en één diner gewoon in de schoot geworpen! En zo liep ik vorige week in Boedapest de toerist uit te hangen, in mijn eentje. Voluit in “die vibe” die ik niet zo goed omschrijven kan. En ik besefte me ineens dat het best wel eens kon zijn dat ik deze trip in Middelburg heb gemanifesteerd met mijn eigen blijheid en genieten 🙂

Nu denk je misschien … maar als je kan manifesteren door genieten, dan zou dat toch altijd moeten werken en dan zou m’n leven toch één groot feest zijn? Dan zou toch alles waar ik van geniet meer en meer op mijn pad moeten komen?

Ik denk wel dat kan ja, mits je het niet blokkeert!

En daar zit vaak de clou. Het krampachtige ook. De kunst is om óók de dingen die je wel graag wilt met genieten te manifesteren, daar ga ik de komende tijd meer mee experimenteren. Met een focus op plezier en ontvangen. En met deblokkeren.

Dat is ook een van de redenen waarom ik een gratis challenge organiseer die ook “Manifesteren door genieten” heet. in deze vijf daagse die op 15 juli start krijg je elke dag een opdracht die je in vakantie sfeer kunt doen en waarmee we manifesteren door genieten onderzoeken.

Doe je mee? Klik hier om je aan te melden!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *