Waar het VERLEDEN je heeft gebracht staat VAST

Hoe je verder reist BEPAAL JE ZELF

Dit is een van mijn LIEVELINGSQUOTES. Het is een goede reminder dat je op elk moment een nieuwe keuze kan maken. Om het anders te doen. Om te gaan voor WAT JE ÉCHT WENST van het leven!

En het herinnert je er ook aan dat je twee dingen moet doen. ACCEPTEREN waar je VANDAAN KOMT en wat je tot nu toe hebt gecreëerd in je leven én durven GELOVEN in wat je wil gaan manifesteren voor je TOEKOMST!

Die twee sferen tegelijk beleven is niet altijd even makkelijk. Om je NIET TE LATEN BEPERKEN door je huidige realiteit maar er ook NIET VAN WEG TE VLUCHTEN. Wenswerk gaat over beide, het nieuwe creëren ÉN gelukkig zijn in het nu …

En het absolute MAGISCHE MIDDELPUNT van je leven te worden!

Iets meer over mijzelf

Mijn naam is MONIQUE COPPENS en ik ben een zoeker die al veel moois heeft gevonden: over HOE HET LEVEN WERKT. En hoe je je wensen waar kunt maken.

Ik was al vroeg bezig met SPIRITUELE EN FILOSOFISCHE VRAGEN en met (wat ik pas later begreep) MAGIE en ENERGIE. Totdat ik op 15 jarige leeftijd mijn nek brak in een AUTO ONGELUK en teleurgesteld moest concluderen dat ik geen bijna-doodervaring had, waardoor ik mijn MAGISCHE LUIKJES dicht gooide. Ik voelde me een beetje opgelicht 😉

Ik werd uiteindelijk – na enig gezoek en gespijbel – DOCTORANDUS IN DE PSYCHOLOGIE en ging werken als WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEKER wat uiteindelijk ook een keuze was die werd ingegeven door mijn interesse in DE WERKING VAN DE WERELD EN DE MENS. En natuurlijk in die van mezelf 😉

Na HEFTIGE LIFE EVENTS, een burnout en depressie ben ik me weer meer gaan verdiepen in SPIRITUALITEIT en de werking van het universum (of hoe je het ook noemen wil). In eerste instantie vooral lichaamsgericht met KINESIOLOGIE en YOGA, maar ook kwamen er dingen terug uit mijn jeugd, zoals TAROT, MAGIE, SJAMANISME en WESTERSE ESOTERIE. Ook daarin ben ik een onderzoeker die het ook heel graag praktisch houdt. VOETJES in de klei én VLEUGELS uit!

Ik heb veel moois ontdekt over mezelf sinds die CRISIS, over hoe wonderlijk het leven kan zijn. En ik heb me ondertussen omgeschoold tot o.a.  LIFECOACH, BUSINESS COACH en YOGADOCENT en starte in 2013 met mijn eerste ONLINE COACHBEDRIJF, die verschillende vormen heeft aangenomen door de jaren heen.

In alles ontdekte ik echter dat ik nergens zo veel van geniet als van ANDERE MENSEN ZIEN SLAGEN IN HUN WENSEN EN DROMEN! Daarom heb ik in 2024 mijn bedrijfsnaam omgedoopt in “WENS WERK” en help ik dromers te durven doen.

Het leven is steeds in een staat van VERANDERING, waarom zou je niet willen leren daar BEWUST RICHTING AAN TE GEVEN? Ik geloof namelijk echt dat je je wensen en dromen niet voor niets hebt. Het is de BEDOELING dat je ze leeft!

Het volgen van Je verlangens en wensen brengt je op een MOOIE, maar niet altijd MAKKELIJKE REIS, die je door lichte en donkere stukken voert, maar wie de MOED heeft die weg te gaan zal ontdekken dat het leven écht MAGISCH kan zijn! En dat is denk ik het ultieme doel:

 

Die persoon worden die de diepere magie van het leven altijd kan ervaren, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Zin om met mij aan JOUW WENSEN te werken? Stuur me een email en dan kijken we wat en hoe!

4 + 1 =