Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle coachingtrajecten en producten die ik aanbied via mijn websites moniquecoppens.nl en wenswerk.nl

Bij aankoop van een coachtraject en/of cursusprogramma stem je automatisch in met deze voorwaarden zoals op deze pagina is vastgelegd en geef je hiermee aan dat je deze hebt gelezen.

Afspraken

Jij als coachklant bepaalt zelf de data voor de coachsessies via het boekingsysteem Calendly. In dat systeem is het mogelijk om een afspraak te verzetten, het is geen enkel probleem als je dat doet, mits het niet binnen 24 uur voor een afspraak is. Bij afzegging minder dan 1 werkdag voor een afspraak, wordt de sessie in rekening gebracht.

Betaling

De eerste termijnbetaling van een coachtraject of cursusprogramma wordt gedaan vóór aanvang van de eerste coachsessie via de webshop of via een Mollie betaallink. De daarop volgende termijnen worden zoals afgesproken voldaan (meestal maandelijks). Als de betalingen niet of niet tijdig worden gedaan, zal er een incassobureau worden ingeschakeld.

Werkafspraken

Mijn coachsessies worden gedaan via ZOOM. Als je wilt kan ik een opname maken van de sessie. Dit kan heel fijn zijn, zodat je tijdens de sessie niet hoeft te schrijven en je 100 % op de coaching kan richten.

Ik verwacht van je dat je open en actief meewerkt aan het coachproces. Dit betekent dat je geen informatie achterhoud die van belang is voor het proces en dat je je houdt aan de gemaakte afspraken omtrent huiswerkopdrachten.

Tijdens het coaching is het fijn als je je volledig kunt concentreren. Ook voor mij als coach is dat fijn. Zet je telefoon op vliegtuigstand en zorg dat je alleen in de ruimte bent. Ik als coach kan de sessie stoppen als blijkt dat er anderen aanwezig zijn in jouw ruimte, als ik beoordeel dat dat het proces hinderd. Als dat gebeurt wordt de coachsessie wel gewoon in rekening gebracht.

Vertrouwelijkheid

De coach garandeert de klant te allen tijde een vertrouwelijke behandeling van wat er in de coaching besproken is. Houd er wel rekening mee dat je problemen niet zo uniek zijn en dat als ik in blogs of socials veelvoorkomende problemen beschrijf, het niet over jou hoeft te gaan! 😉

Restitutie

Restitutie van de betaling van het coachtraject is niet mogelijk. Omdat het coachproces een persoonlijke aangelegenheid is, is het niet mogelijk om te garanderen dat het gestelde doel binnen de sessies of de cursus behaald zal kunnen worden. Dit is onder andere ook afhankelijk van de inzet van jou en de fase waarin je je bevindt bij aanvang. Natuurlijk beloof ik dat ik me volledig in zal zetten om je te helpen je gestelde doel te behalen. Van jou verwacht ik dat je onvrede over het verloop van het traject/een sessie/een product meteen meldt, zodat er een bevredigende oplossing gezocht kan worden.